duminică, 21 august 2011

Video | Isterie în două țări! 10.000 € pentru cine o găseşte pe văcuţa Yvonne!

O adevărată isterie s-a declanşat în Germania şi în Austria după dispariţia văcuţei Yvonne, în vârstă de şase ani, pe care stăpânii nu au mai găsit-o în ţarcul ei în urmă cu trei luni.
Yvonne a dispărut în pădure, în apropiere de Zangberg, un sat aflat la 100 km de München, Germania. Potrivit cotidianului Bild, autorităţile locale au încercat s-o atragă pe văcuţă, trimiţân- du-i în pădurea unde se crede că ar sta ascunsă pe sora ei, Walraut, pe fiul ei, Friesi, şi chiar pe cel mai seducător şi potent taur din Germania, pe nume Ernst, însă vaca a rămas indiferentă. Şi ziarul Bild i-a motivat puternic pe oameni să meargă să o caute, oferind o recompensă uriaşă, de 10.000 de euro. Motivul? Văcuţa Yvonne e agitată şi reprezintă astfel un real pericol pentru şoferii care circulă în zonă.
După anunţarea recompensei, şoferii şi localnicii au început să caute vaca, unii dintre ei anunţând că sunt pe cale să o găsească pe Yvonne, pentru că au descoperit balegă proaspătă de-a lungul unei cărări, semn că rumegătoarea e în viaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu