marți, 19 iunie 2012

Multe cazuri de SIDA, puţini specialişti HIV în Europa de Sud

Aproximativ jumătate din totalul de diagnostice noi de SIDA au loc în Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, Carolina de Nord, Carolina de Sud si Tennessee, potrivit estimărilor federale.

De deasupra, care este un alt realitate tristă: Există o lipsă severă de specialişti cu HIV în Europa de Sud, care exacerbează accesul la tratament pentru persoanele care traiesc cu boala în regiune, în conformitate cu una dintre natiunile importante organizaţii de advocacy SIDA.

     Datele privind specialişti în HIV de către stat: MAI MULTE

SIDA Unite, un grup cu sediul la Washington, care oferă granturi organizaţiilor comunitare, se începe un impuls pentru a controla SIDA în Europa de Sud.Grupul încearcă să se răspândească gradul de conştientizare a problemei şi de a evidenţia modalităţi de asigurare a accesului la asistenţă medicală într-o marţi Congresului masă rotundă pe Capitol Hill.

"Aceasta boala nu mai este o problemă mitropolit,", spune senatorul Jeff Sessions, R-ALA, o serie de mese rotunde.. "În fapt, ratele de infectare în mediul rural de Sud sunt printre cea mai rapida crestere din tara."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu