marți, 20 noiembrie 2012

Congresman propune de 2 ani interzicerea pe facturile despre Internet

n un pas neobisnuit, un congresman american se propune o interdicție de doi ani pe toată legislația federală care reglementează noul Internet.

Rep Darrell Issa, un republican din California, care a fost un avocat pentru libertăți Internet, a postat on-line un proiect de legislația sa, Legea Moratoriu American Internet din 2012.Proiectul de lege ar "crea un moratoriu de doi ani cu privire la orice noi legi, reguli sau reglementări care guvernează Internet."

Issa primul postat textul complet al proiectului de lege privind Proiectul luni Madison, porecla pentru o platformă care permite cetățenilor crowdsourcing să modifice pasaje individuale ale legislației prin adăugarea sau lovirea limbă. Marți, el a postat un link către proiectul de lege privind Reddit, site de știri sociale, în cazul în care utilizatorii au votat repede la partea de sus.

"Impreuna, putem face de la Washington să ia o pauză de la joc w / Internet", a declarat Issa pe Reddit, în cazul în care el a invitat, de asemenea, utilizatorilor să sugereze modificări la proiectul de lege propus. El a spus că va începe luând întrebări despre el de la utilizatori Reddit miercuri dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu