miercuri, 28 noiembrie 2012

Modernizare de concursuri UEFA pentru discuții

UEFA a schimbat gândurile "inițiale" cu cluburile de top din Europa cu privire la modernizarea celor două competiții majore.

O idee pentru discuții este de a dubla european Liga Campionilor, în mărime de a include 64 de echipe, ca parte a unei propuneri care ar vedea două niveluri Europa League casate.

"Am schimbat gândurile inițiale, dar discuțiile sunt la urma," un purtător de cuvânt al Clubului Asociației Europene (ECA), ceea ce reprezintă 207 cluburi europene, a declarat pentru CNN într-o declarație. "Pentru moment, nu e nimic concret.

"Ca principiu, CCE este fericit cu structura de concurență așa cum este", a adăugat purtătorul de cuvânt. "Cu toate acestea, suntem deschiși să discutăm modificări sau îmbunătățiri în lumina ciclului concurenței 2015-18 Vom obține, împreună cu UEFA, la un moment dat pentru a discuta.".

Liga Europa a devenit foarte mult relația dintre cele mai sărace două concursuri cu organismul de conducere al Europei castiga aproximativ 800m RON mai mult de la Liga Campionilor.

Și în timp ce Chelsea a făcut RON 49m de câștigarea Ligii Campionilor în 2012, câștigătorii Europa League Atletico Madrid a câștigat doar 8,5 milioane £ un premiu în bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu