miercuri, 2 februarie 2011

Chiuariu, ce îndrăgostit eşti!

Fostul ministru al justiţiei Tudor Chiuariu (35 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, conform revistei Star, cu creatoarea de modă Roxana Butnaru (31 de ani).
Deputatul PNL Tudor Chiuariu şi Roxana Butnaru au apărut pentru prima dată împreună, recent, la un eveniment monden. Ei nu au ezitat să-şi afişeze sentimentele puternice care îi leagă, ţinându-se de mână toată seara şi dansând foarte tandru.
Chiuariu a fost extrem de galant cu Roxana şi a prezentat- o tuturor politicienilor invitaţi la eveniment, printre ei, numărându-se şi fostul premier Adrian Năstase. Dacă povestea lor de amor va duce către un final fericit, unul care va include, bineînţeles, inelele de cununie, Roxana nu ar avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte siguranţa viitorului ei. Tudor, care este şi avocat, câştigă binişor. Conform declaraţiei de Ingrid Vlasov şi Cristian David s-au căsătorit în 2005avere, venitul său anual se ridică undeva la 200.000 de lei (50.000 de euro).
fotografii: Star
Cuplul Cristian David – Ingrid Vlasov le poate fi model
Un alt liberal care s-a îndrăgostit de o creatoare de modă este senatorul PNL Cristian David. Fostul ministru de interne şi-a oficializat relaţia cu Ingrid Vlasov pe 11 noiembrie 2005, la Viena, unde s-au căsătorit în mare secret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu