miercuri, 2 februarie 2011

Uite pe unde s-au bronzat vedetele autohtone iarna aceasta!

In timp ce in Romania erau minus 10 grade Clesius, nămetii de zăpadă dădeau de furcă cetăţenilor şi poleiul zăpăcea şoferii, vedetele autohtone s-au relaxat şi s-au distrat prin locuri însorite, departe de România.
Thailanda a fost la mare căutare anul acestea, multe dintre VIP-urile noastre alegând să viziteze această ţară, printre care Amalia Enache, Smiley şi Laura Cosoi, dar şi cântăreaţa Delia Matache şi vedeta OTV, Mădălina Radu. Elena Gheorghe s-a bronzat în Republica Dominicană, iar Geanina Varga a înotat cu delfinii în Cancun. Iulia Vântur a fost împreună cu iubitul său, compozitorul Marius Moga în India, la Mumbai, unde au trăit clipe de vis, iar colega Iuliei, Dana Rogoz, şi-a petrecut vacanţa în Malaezia şi Singapore.
Andra şi prezentatorul PRO TV Cătălin Măruţă, au vizitat pentru a treia oară consecutiv Dubai, dar nu au fost singuri, ci însoţiţi de cei mai buni prieteni.
Actorul Acasă tv, Ioan Isaiu, s-a simţit ca în “1001 de nopţi” în vacanţa de la Egipt. Ellie White (ex-Dj. Project) a ales şi ea tot ţara piramidelor anul acesta şi s-a relaxat la Sharm el-Sheikh.
Alina Puşcaş, actriţa care joacă rolul principal în serialul “Narcisa sălbatică” de la Antena 1, a fost într-o vacanţă romantică în Filipine, alături de iubitul ei Viktor, unde s-au bronzat zece zile pe insula Boracay. Oana Turcu şi Cristi Brancu s-au iubit pe plaja din Insulele Canare în seara dintre ani, iar Adrian Mutu, Consuelo şi copii lor au petrecut sărbătorile acasă la soţia Briliantului, în Republica Dominicană.
Radu Mazăre s-a răsfăţat anul acesta. El a fost mai întâi, în luna noiembrie, într-o vacanţă de două săptămâni în Papua Noua Guinee. Chiar dacă a mărturisit că l-a costat 3000 de euro, edilul a spus că totul a meritat căci a fost impresionat de peisajele acelei zone, asemuindu-le cu cele din super-producţia “Avatar”. Nici nu s-a întors bine din această aventură, că primarul constănţean a plecat în Caraibe, în decembrie, să se distreze împreună cu prietenii lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu