luni, 7 martie 2011

Alex Velea: “Soţia este jumătatea mea bună, ne dorim doi copilaşi”

Poate face 100 de flotări intr-un minut, işi adoră soţia şi este unul dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului. Vorbim despre Alex Velea, cel care momentan se află în recuperare după ce a suferit o intervenţie chirurgicală în urma unei rupturi parţiale a bicepsului la mâna dreaptă. Cu toate acestea, interpretul a găsit şi o metodă de distracţie, el invitându-şi fanii din toată ţara să-i semneze ghipsul.
Cântăreţul vorbeşte într-un interviu acordat, în exclusivitate, site-ului Libertatea.ro, despre felul în care l-a schimbat căsnicia, despre ce înseamnă să fii un bărbat sexy, dar şi despre momentele emoţionante din cariera sa.
Eşti considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din showbiz-ul autohton. Crezi că această calitate ţine mai degrabă de atitudine sau de aspectul fizic?
Mă simt flatat. Eu consider că sexualitatea, pe care o emani, sau senzualitatea, atât în cazul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor, nu ţine cont neapărat de aspect. Sunt atâtea cazuri în care tipi trecuţi de prima tinereţe şi cu un trup “dezordonat” sunt consideraţi extrem de sexy. De ce? Pentru că atitudinea lor compensează. Şarmul şi atitudinea cântăresc mai mult decât aspectul. Să fiţi siguri de asta!
Anul trecut ai făcut pasul cel mare şi te-ai căsătorit. Te-a schimbat până acum mariajul cu ceva?
Nu. Sau poate m-a mai modelat, m-a ancorat puţin în realitate: am învăţat să plătesc una-alta, să ţin cont de termeni, să fiu mai punctual. De obicei, sunt cam boem şi răsfăţat.
Şi apropo de asta, cum reuşeşti, în calitatea ta de soţ, să eviţi monotonia?
Ana, soţia mea, e un om extraordinar, cel mai activ şi energic. E jumătatea mea bună. Nu ai cum să te plictiseşti şi, în plus, amândoi avem imaginaţia foarte bogată. Până la urmă suntem doi tineri obişnuiţi care se înţeleg super. Dacă vreţi un sfat pentru cei implicaţi în ceva serios: Comunicaţi! Să vă cunoaşteţi foarte bine, să fiţi unul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu