sâmbătă, 2 iulie 2011

Uite primele imagini-spion cu Dacia Popster!

Jurnaliştii britanici au surprins pe şoselele din Anglia testările unui monovolum Renault. Se pare că este vorba de noul model Dacia, denumit Popster.Vrei sa asculti cea mai tare muzica noua ?
Maşina surprinsă este camuflată cu o prelată şi are numere de înmatriculare franţuzeşti, astfel că englezii sunt convinşii că este vorba de Dacia Popster. Potrivit Money.ro, informaţia nu a fost confirmată de reprezentanţii companiei Renault.
Mai multe informaţii despre Popster au ajuns însă pe piaţă de acum câteva luni. Cu un nume de cod J92, modelul va avea 4,5 metri lungime şi un preţ de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decât un Renault Scenic. Popster va avea şi o variantă utilitară, nume de cod K67, mai spartană decât monovolumul, ce va fi dotată cu uşi culisante. În partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a două uşi, în acelaşi mod ca la mdelul Logan MCV. Preţul utilitarei va fi de circa 13.000 de euro în varianta de bază (cu 3.700 de euro mai ieftină decât un Kangoo 90dCi) şi 14.800 cu un motor diesel de 85 de cai putere. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu