vineri, 17 februarie 2012

Mircea Oprean, soţul Zoiei Ceauşescu, execută silit Parchetul! Trebuie să primească banii şi obiectele confiscate în 1989!

Mircea Oprean, soţul Zoiei Ceauşescu, a obţinut executarea silită a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a unei hotărâri irevocabile Judecătoria sectorului 5, prin care trebuie să-i fie restituită suma de peste 30.000 de lei confiscată în ’89, reactualizată.
nstanţa i-a admis cererea lui Mircea Oprean înregistrată în 28 februarie pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 şi au încuviinţat executarea silită, soluţia neavând cale de atac. Judecătoria sectorului 4 Bucureşti hotărâse şi restituirea a peste 14.000 de lei, respectiv 16.000 de lei, decizia instanţei devenind executorie.
Pentru punerea în executare a deciziei de restituire a sumei, avocatul lui Mircea Oprean, Haralambie Voicilaş, a făcut acţiune la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, care în 9 martie a admis-o, însă Ministerul Public anunţă că va face contestaţie la executare.
Avocatul Voicilaş a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a încercat calea amiabilă de a recupera banii, urmând ca împreună cu un executor să solicite Ministerului Public să stabilească condiţiile plăţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu