vineri, 24 februarie 2012

Un fost şef al Poliţiei de Frontieră şi omul de afaceri Zaher Iskandarani, suspecţi într-un dosar de furt de energie electrică

În urma mai multor percheziţii efectuate în Capitală şi alte patru judeţe, omul de afaceri Zaher Iskandarani şi fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Constantin Daminescu, sunt suspectaţi într-un dosar de furt de energie electrică.
Afaceristul Zaher Iskandarani a primit o citaţie pentru prezentarea la audieri, marţea viitoare. Şi fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş şi director al Centrului de Tranzit în Regim de Urgenţă, Constantin Daminescu, a fost citat pentru audieri. “Nici eu nu ştiu despre ce este vorba exact. Cred că este o eroare. Casa în care eu locuiesc sunt şi alte familii în chirie. E o curte comună. Contoarele au fost puse pe un cetăţean german. Dacă e o curte comună, acolo e un dute-vino continuu”, a spus Daminescu, care crede că implicarea în acest dosar i se trage de pe vremea când era şef în Poliţie. “Am fost un om care mi-a plăcut să fiu corect şi drept şi probabil că acum plătesc pentru asta. Sistemul nostru aşa e făcut, ca cei care ajung sus să se răzbune, să spună că vine şi vremea celor care au fost zmei la un moment dat”, a spus mai spus Daminescu, potrivit Adevărul.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu