luni, 16 iulie 2012

Soldaţii revolta de la baza armatei Madagascar

Trei persoane au fost ucise şi alte câteva răniţi într-o revoltă aparent de soldaţi la o bază din afara capitalei Madagascarului, Antananarivo, autorităţile militare au raportat duminică.

Poliţia înconjurat de bază în Ivato, aproape de aeroportul internaţional al capitalei, şi oficiali guvernamentali au fost încercarea de a negocia cu mutineers, ţării Ministerul Forţelor Armate a spus. Cerintelor mutineers "nu au fost cunoscute imediat.

O sursa superior militar, care nu a fost autorizat să vorbească despre înregistrare, a declarat revolta implicate aproximativ 90 de soldaţi tineri. Toate, dar o mână de ei au dat de duminică seara, a spus el.

Un comunicat de armată a spus a fost un conducător fostul bodyguard la un general, implicat într-o tentativă de lovitură de stat 2009.

Găzduieşte tabăra armatei Regimentul 1, o forţă de elită. Fotografierea a început în jurul valorii de 5 AM (10 pm Sambata ET), cu focuri de arma sporadice raportat pe tot parcursul zilei.

Revolta a avut loc înainte de discuţiile dintre Miercuri excluşi preşedintele Marc Ravalomanana şi liderul ţării de tranziţie, Andry Rajoelina, în Seychelles.

Ravalomanana a fost răsturnat într-o lovitură de stat 2009 în Oceanul Indian naţiune insula.Puterea militară a ţării mana la Rajoelina, care a supravietuit o altă încercare de lovitură de stat de către ofiţerii de renegaţi în 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu