sâmbătă, 24 martie 2012

Vezi ce sfaturi i-a dat Tony Blair lui Mihai-Răzvan Ungureanu!

Fostul premier britanic Tony Blair i-a dat câteva sfaturi prim-ministrului român, Mihai-Răzvan Ungureanu. Acesta i-a recomandat să se concentreze doar pe câteva obiective pe care le consideră importante, pentru a le putea realiza.
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a primit luni, la Palatul Victoria, pe fostul prim-ministru al Marii Britanii Tony Blair, care se află în România pentru a susţine o conferinţă cu tema “Viitorul Europei în noua ordine mondială”. Înainte de întrevedere, cei doi au intrat împreună în sala unde urmau să aibă loc discuţiile, însă Blair s-a grăbit să se aşeze pe scaun şi a uitat, un moment, să dea mâna cu premierul român, în faţa camerelor video ale jurnaliştilor.
Fostul prim-ministru britanic l-a sfătuit pe premierul Mihai-Răzvan Ungureanu să se concentreze pe câteva chestiuni punctuale, în mandatul său, pentru că există o presiune cotidiană, și doar așa va putea să le realizeze, a explicat purtătorul de cuvânt al Executivului, citat de Agerpres.
Iniţial, întrevederea era programată să dureze 30 de minute, însă Ungureanu şi Blair au stat de vorbă aproape 45 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu