miercuri, 18 ianuarie 2012

N-ai refuza niciodată această carte de vizită! E încrustată cu diamante de 30 de carate! Vezi aici la ce preţ exorbitant se vinde!

Dacă vrei ca cineva să-ţi ţină minte numele, funcţia sau să aibă numărul tău de telefon şI ţi se pare de prost-gust să i le notezi, pur şi simplu, pe o bucăţică de hârtie, îi oferi o carte de vizită. Dacă, însă, vrei să te recomanzi în stil mare, îi oferi cea mai scumpă carte de vizită din lume.
Este vorba despre produsul unei companii de lux din Marea Britanie, care s-a gândit să creeze nişte cărţi de vizită pentru clubul select al oamenilor cu adevărat bogaţi şI rafinaţi din lume. Cărţile sunt adevărate bijuterii, încrustate cu diamante de 30 de carate.
Ele se vând în pachete de 25, 50 sau 100 de bucăţi, una singură costând 1.500 de dolari. Chiar dacă un potenţial cumpărător dispune de o sumă atât de mare, tot nu are prea multe şanse să îşi bage în protofel aceste cărţi de vizită, pentru că ele nu îi sunt vândute oricui.
“Mai multe vedete americane sau oameni de afaceri din toată lumea s-au arătat interesaţi, dar cărţile noastre de vizită pot fi cumpărate doar pe bază de invitaţie, ca urmare a dorinţei noastre de a servi numai indivizi de primă mână”, a explicat un reprezentant al firmei producătoare, într-un interviu pentru o revistă de business din SUA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu