miercuri, 18 ianuarie 2012

Revista Ciao! detoneaza bomba: primarul Sectorului 5, indragostit lulea de o colega de partid. Vanghelie si Oana Mizil, vacanta amoroasa in Alpii francezi

Paparazzii revistei Ciao! au ajuns in inima Alpilor francezi, unde alte inimi, de data asta ale unor cunoscuti oameni politici din Romania, bateau la unison intr-o fabuloasa poveste de iubire… interzisa. Marian Vanghelie, cunoscut lider al PSD, primar al Sectorului 5 al Capitalei, casatorit si tata al unui baiat, si Oana Niculescu-Mizil, casatorita Tohme, deputat PSD, au fugit de lume si s-au ascuns, pentru o saptamana de miere, intr-o vila spectaculoasa, intr-un peisaj mirific, intr-un decor perfect pentru a-si arata unul altuia sentimentele care devenisera, probabil, greu de mascat chiar si in cele mai banale gesturi.
“Sedinte de partid” continuate in localuri pana tarziu in noapte, vizite oficiale in judete, actiuni comune la sfarsit de saptamana si masina personala a edilului de la Sectorul 5 al Capitalei pusa la dispozitia colegei de partid, toate aceste intamplari marunte au provocat in ultima vreme nenumarate barfe legate de o eventuala relatie, alta decat profesionala, intre Marian Vanghelie si Oana Niculescu- Mizil. “Un joc politic murdar”, a catalogat primarul zvonurile legate de presupusul amor clandestin si si-a vazut de treaba nestingherit. Iar principala lui ocupatie s-a dovedit a fi… tocmai fericirea Oanei Mizil. Pe care a dus-o departe de barfe si speculatii, tocmai in inima Alpilor francezi, intr-o vacanta spectaculoasa, unde sa-si lase sentimentele sa zburde in voie. Iar sentimentele par a fi extrem de valoroase, cata vreme PSD-istul Vanghelie a platit 120.000 de euro pentru o saptamana de iubire… la inaltime. Inaltime si la propriu, si la figurat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu