luni, 22 octombrie 2012

2 ucise, inclusiv Ofițer, cu privire la frontiera de Nassau și Queens

Un ofiter de politie Nassau County a fost împușcat și ucis în timpul unei opriri de trafic marți la granița dintre județele Queens și Nassau, autoritățile de aplicare a legii a spus. O a doua persoană a fost, de asemenea, împușcat mortal în confruntarea de pe insula Cruce Parkway la Jamaica Avenue, aproape de pista de curse Belmont Park.
Conectează-te cu NYTMetro
Metro Twitter Logo.

Urmareste-ne pe Twitter si pe Facebook ca ne pentru știri și conversație.

Violența a izbucnit la scurt timp după ora 11 am, după ofițer de poliție a oprit o masina de la rampa de intrare la Parkway, la doar câțiva metri în afara frontierelor Queens, un oficial de aplicare a legii, adăugând că mașina a fost oprită, deoarece aceasta ar fi părăsit scena a unui accident.

Un suspect în mașină împușcat și ucis ofițer și apoi a fugit cu o masina din apropiere, de lansare și uciderea conducătorului auto și fugind în mașina victimei, a declarat oficialul, care a insistat pe anonimatul, deoarece el nu a fost autorizat să divulge informații despre impuscaturi.

Un contingent mare de ofițeri, inclusiv unele de la New York Departamentul de Poliție, au fost în căutarea suspectului în Queens, autoritățile spus.

Lester Cruz, un mecanic de la o stație de gaz Mobil lângă rampa de intrare în cazul în care confruntarea a avut loc, a spus el a auzit o lovitură și se uită afară pentru a vedea o uniformă de poliție Nassau County toamna ofițer de la trotuar. "Când tipul iese, el a împușcat polițist și a fugit de pe Insula Cruce", a declarat Dl. Cruz prin telefon de la magazin, unde el și alți câțiva muncitori au fost încă interogat de poliție. "Chiar acum poliția se uita video," a adăugat el, spunând filme au aratat totul. El nu a spus dacă el a văzut videoclipul însuși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu