marți, 30 octombrie 2012

David Cameron se confrunta in debandada-out



Și trei din zece ar "lua in considerare in mod serios", nava sarind in cazul in care omul lor nu emite, un poll soc pentru campania Angajamentul Popular pro-referendum a gasit.

Ea gramezi mai mare mizerie de euro pe PM la doar cateva zile dupa ce rebelii 53 Tory unit fortele cu Muncii sa-l invinga pe bugetul UE.

Parlamentarii conservatori cer ingrijorat ca dl Cameron stabileste planuri clare pentru un referendum asupra Europei - ceea ce ar fi prima din Marea Britanie din 1975.

Ei se tem partidul lor va varsat de voturi pentru, place de UKIP si sunt speriati de a fi outflanked de lider al Muncii, Ed Miliband.

Eurosceptici MP Douglas Carswell a spus: "scenariu de cosmar ar fi daca, Ed Miliband - cu toate acestea oportunist sau cinism - a oferit un referendum in primul iesit."

Dl Cameron intentioneaza sa utilizeze turbulentele din zona euro pentru a apuca puterile inapoi de la Bruxelles si a scazut indicii uriase el va oferi un referendum dupa 2015.

Un sondaj in Miliband lui Doncaster scaunul de Nord, de asemenea, a constatat 69 la suta din alegatori doresc un vot pe aceasta tema.

Eurosceptici laburist Kate Hoey a cerut liderul ei de a atu conservatorii, spunand: ". Este clar ca majoritatea covarsitoare a oamenilor doresc un referendum"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu