luni, 15 octombrie 2012

Proeminent avocat Queens și filantrop John G. Nicolae a murit la vârsta de 79

John G. Nicolae, un proeminent avocat Queens și filantrop, a murit la 15 octombrie. El a fost 79.

Familia lui a spus cauza morții a fost insuficiență cardiacă.

"A fost un adevarat umanitar și-a pus credința în oameni", a declarat fiul său Charles Nicolae, 51 de ani, un avocat de la Syosset, LI "El a fost un apărător al celor oprimați."

Nicolae a absolvit Scoala de la Universitatea Sf. Ioan din Legea în 1959. El a stabilit o firmă de avocatură din Flushing, în mijlocul anilor 1960 și a luat de cazuri pro-bono si dezvoltat modalități de a ajuta comunitatea sa Queens, a spus rudele.

La începutul anilor 1970, el a fondat capitolul Hermes a Elene Americane Educație și de asociere Progresiv (AHEPA), o organizație care promovează idealurile grecești, inclusiv filantropie.Capitol a devenit cel mai mare dintre toate capitolele 400 în întreaga lume, familia lui a spus.

AHEPA Director Executiv Vasile Mossaidis, 48 de ani, numit Nicolae un vizionar.

"El a luat măsuri îndrăznețe pentru a avansa comunitatea lui și a indivizilor din comunitatea sa", a declarat Mossaidis, din Washington, DC "Ne pare foarte rău pentru a vedea un membru activ ca el să treacă, dar moștenirea lui va fi rezistenta a capitolului în lucrarea sa comunității. "

Nicolae stabilit, de asemenea Nicolae juridic Eagles Basketball League pentru a ajuta la eroina dependenti de adolescenti din proiectele de locuințe publice în Flushing de-a lungul anilor 1970 și începutul anilor 1980, familia a spus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu