luni, 1 octombrie 2012

Hong Kong feribot de pasageri căutarea după coliziune Lamma

Cel puțin opt persoane au murit după ce un feribot sa ciocnit cu un alt barca off Hong Kong, oficialii spitalului au declarat pentru BBC.

O operațiune de salvare continuă pentru pasagerii care lipsesc încă cinci ore după o barca sa scufundat pe jumătate în urma coliziunii Luni noapte de pe lângă Lamma Island.

Unul dintre navele care transportă 124 de pasageri a fost.

Echipele de căutare au salvat mai mult de 100 de persoane din apă, a informat presa locală.

Mai mult de 20 de persoane rănite au fost luate la un spital la Lamma Island, un purtător de cuvânt al poliției a fost citat ca afirmând.

Lamma se află la aproximativ trei kilometri (două mile) sud-vest de insula Hong Kong, și este popular cu turiști și expatriați.

Accident sa întâmplat în jurul valorii de 2030 (1230 GMT), pe luni.
Lucrătorilor de salvare transporta victima la țărm după ce un feribot sa ciocnit cu o barca remorcher off Hong Kong la 01 octombrie 2012 Mai mult de 20 de persoane au fost duse la un spital cu leziuni Lamma Island, a declarat poliția

A venit într-o perioadă ocupat de călătorie de pasageri în Hong Kong, la capătul unui week-end de vacanță lungă pentru a marca festivalului mijlocul toamnei, care în acest an coincide cu Ziua Națională a Chinei la 1 octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu