marți, 29 mai 2012

4 ucis în Sacramento acasă atac

AP) Sacramento, California - Autorităţile căutat un motiv de duminică, după un agresor intrat intr-o casa Sacramento şi a împuşcat patru persoane la moarte, a spus poliţia.Suspect, de asemenea, a fost rănit şi în stare critică.

Ofiţerii care au răspuns la rapoartele de focuri de armă la noapte acasă sâmbătă găsit trei bărbaţi şi o femeie moartă, purtatorul de cuvant al politiei a spus responsabilul cu Michelle Gigante. O a cincea persoană, pe care anchetatorii au identificat un suspect, a fost ranit, aparent de catre cineva din casa, care l-confruntat, Gigante a spus.

Târziu duminică după-amiază, mai mult de o duzină de oameni au adunat doar în afara de banda scena crimei, care a sigilat acasă şi întregului bloc de cartier rezidential de o poveste case.

Camioane de televiziune de ştiri au fost parcate în apropiere, în timp ce reporterii uitat pe copiii şi rode bicicletele lor şi a jucat în apropiere de metri.

Autorităţile nu au eliberat încă numele victimelor, dar vecinul Mai Thao, care anterior a trăit pe acelaşi bloc, a declarat că ştia de victime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu