marți, 29 mai 2012

Nepalez moarte de a lucra

Kathmandu, Nepal (CNN) - Douăzeci şi unu de ani, Ramila Syangden plange incontrolabil ca ea ghearele ei de 10 luni-vechi copii. Ea stă şi se uită ca rugul în cazul în care corpul soţului ei vor fi incinerate este stabilit aprinsă în aer liber nepaleze.

Syangden niciodată considerată una dintre consecinţele potenţiale ale deciziei soţului ei de a lucra în străinătate. Acum, ea nu se poate ignora.

De ore înainte de ceremonia de incinerare budist ea a privit sicriu, in interiorul corpului cu soţul ei, ajunge la un zbor de la Arabia Saudită în cazul în care el a lucrat.

Spune că actele de suicid 36 de ani, angajat acolo. Nu este o singură persoană adunat pentru ceremonia de incinerare se crede.

"Eu nu cred acest lucru. El a spus că va merge în străinătate, a se vedea locul, castiga la fel de mult ca el ar putea fi pentru copii şi vin înapoi. Cred că cineva l-au ucis ", a spus sotia lui.

Ea nu poate şti exact ce sa întâmplat cu el. Dar familia spune că el a avut toate motivele de a trăi. El a fost un ofiţer de poliţie pensionat de colectare o pensie. El a fost sănătos şi el ar fi de lucru în Arabia Saudită pentru mai puţin de o lună, fără plângeri.

"Când fiul meu a mers m-am gândit ar câştiga bani pentru familie, dar trupul lui mort s-au întors în schimb," tatăl său, Sonam Bomjang Singh, a spus.

El nu pot să cred că fiul său a murit în acest fel, mai ales având în vedere el a supravieţuit fiind împuşcat în timp ce de maoiştii servind ca un ofiţer de poliţie nepaleză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu