marți, 29 mai 2012

Ajutor pentru o "populaţie ascunsă" de copii caregiving

El este responsabil pentru cumparaturi si gatit. El a curata casa. El face toate rufele.

Mama sa, Janine Helms, a fost lupta cu HIV, pentru atâta timp cât Nickolaus poate aminti, şi ei de sănătate sa deteriorat în ultimii ani. Nickolaus face sigur că ea ia medicamente ei. El ajută de multe ori să se îmbrace, şi, uneori, el a ajutat-o ​​baie.

Tatăl Nickolaus "a murit acum doi ani. De atunci, asigurând "Helms şi-a fi a fost un loc de muncă full-time pentru Nickolaus, lăsându-l cu mai puţină energie pentru a socializa sau de studiu.

"Aceasta nu face greu să acorde o atenţie în clasă", a spus el. "Ajutând ei este o prioritate mai mare decât a merge la şcoală şi obţinerea de (un) educaţie, pentru că simt, dacă nu o au, nu vreau să merg la şcoală Indiferent ce se întâmplă la ei se intampla cu mine.".

Nickolaus este doar una dintre persoanele care ii ingrijesc aproximativ 10.000 de tineri care trăiesc în Palm Beach County, Florida, potrivit Asociatiei Americane de Tineret îngrijire.Non-profit, fondata de un rezident al judeţului Connie Siskowski, a contribuit la aducerea această populaţie anterior nerecunoscut la lumină în 2002, şi a oferit sprijin tinerilor din zona de mai mult de 500 de care se îngrijesc de un membru al familiei bolnav, cu handicap sau de imbatranire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu