marți, 29 mai 2012

Planul militar pentru o "verde" are viitorul Congres văd roşu

Departamentul Apararii are o mare viziune pentru viitorul energetic al armatei americane, inclusiv "verzi" cu reglaj electric-flote, avioane şi camioane. Dar membri ai Congresului sunt agăţate pe semnele de dolari care vin cu merge verde.

Limba în versiunile Cameră şi Senat ale bugetului apărării interzice în mare măsură de utilizarea energiei alternative, cum ar biocarburanţi, interzicerea militar de cumpărare orice combustibil alternativ, care costă mai mult decât combustibilii fosili tradiţionali, cum ar fi uleiul.Captura: Biocombustibilii sunt întotdeauna mai scumpe decât petrolul, de aproximativ patru ori mai mult.

"Pentru a avea militară, al cărei unic de locuri de muncă este de a apăra această ţară, să cheltuiască bani în plus doar pe zborurile avioanelor lor cu combustibil, care este disponibil la un preţ mai ieftin, din nou, cu privire la aceste restricţii şi a restricţiilor de resurse pe care ne-am găsi în, nu face sens pentru a mine ", a declarat republicanul Mike Conaway, R-Texas, care a introdus amendamentul.

Departamentul Apararii a declarat că trebuie să investească în diversificarea surselor de energie care aproape fiecare piesa de combustibil de echipament militar. Biocombustibilii sunt considerate un "drop-in combustibil", adică nici o modificare la motoarele de echipamente sunt necesare.

"Ca un consumator important, probabil, din lume, cel mai mare consumator unic, de combustibili lichizi, avem un interes în a face sigur că vom avea combustibili pentru viitor, precum şi", a declarat Sharon E. Burke, secretar adjunct al apărării pentru planuri de energie şi a programelor operaţionale . "Deci, suntem spre deosebire de toate eforturile care limitează opţiunile noastre în acest domeniu."

A fost o prioritate a administraţiei Obama de a reduce dependenţa SUA de petrolul strain.Departamentul Apararii vede independenţa energetică ca un obiectiv de securitate naţională. Din august 2009, Departamentul Apărării a cheltuit 42 milioane dolari pentru a achizitiona 1,1 milioane de galoane de biocombustibili în scop de testare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu