marți, 29 mai 2012

Tony Awards 2012: "După", "Petru şi Starcatcher" ia de plumb

"Petru şi Starcatcher" a câştigat pentru cel mai bun design costum, cel mai bun design pitoresc si cel mai bun sound design pentru o piesa de teatru. Christian Borle, care joacă neîndemânatic, a supraîncălzit pirat care va fi capitanul Hook în Peter Pan prequel, a fost numit cel mai bun actor prezentat într-o piesă de teatru, bate din "Amazing Spider-Man", stele, Andrew Garfield şi rolul său în "Moartea unui vânzător. "

"Vă mulţumim pentru a face acest lucru atât de distractiv", a declarat Borle, care, de asemenea, joaca in seria NBC "Smash". El a spus că a fost chiar mai mulţumită de faptul că mama lui era în mulţime.

"Moartea unui comis-voiajor", a câştigat Premiul Tony pentru cel mai bun renaştere a unui joc, în timp ce "Newsies" a luat premiul pentru cel mai bun scor.

Mike Nichols, una dintre acele rare persoane care au câştigat un Tony, Oscar Grammy, Emmy şi, castigat nouă Tony pentru regie "Moartea unui comis-voiajor." Pe câştigătoare, a spus el lui Arthur Miller, 63 de ani, jocul devine mai adevărat ca timpul trece si are o semnificaţie specială pentru actori. "Nu este o persoană în acest teatru, care nu ştie ce este de a fi un agent de vânzări - de a fi acolo în Centru de albastru pe un zambet si o aţă, burete", a spus el. "După cum ştim, un agent de vânzări a ajuns să viseze Se merge cu teritoriul.".

Judy Kaye a castigat pentru cea mai bună actriţă într-un rol de caracteristici intr-un musical, în "Locul de Muncă frumos, dacă puteţi să-l", jucând un lucrător cumpătare, care se dovedeşte îi place să bea şi atârnă de un candelabru de la un punct. Este Tony Kaye a două - a castigat, de asemenea, pentru "Fantoma de la Opera".

"Cred ca candelabre au fost foarte, foarte bun pentru mine", a spus ea la o explozie de rîs. Ea a dedicat premiul tatălui său, care a murit săptămâna trecută.

Judith Light, care joacă un alcoolic acerb în "Oraşe Alte Desert", a castigat pentru pentru Cea mai bună actriţă într-o piesă de teatru. Michael McGrath, a castigat pentru cel mai bun actor intr-un rol de musical cu caracteristici de la "Locul de Muncă frumos, dacă puteţi să-l."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu