marți, 22 mai 2012

Piese de schimb contrafăcute din China aluneca în SUA aeronave militare: Raport

Piese contrafăcute electronice din China sunt "flooding" în sistemele critice militare americane, inclusiv elicoptere de operaţii speciale şi avioane de supraveghere, şi se pune trupele naţiunii, la risc, potrivit unui nou raport al Senatului SUA comisiei.
O investigaţie ani de-a lungul efectuate de către armate Senatului Comitetul de Servicii găsit mai mult de un milion de piese suspectate a fi false făcut drumul lor în Departamentul de lanţului de aprovizionare Apărării şi-au legat pentru a fi utilizate de către "critice" sistemelor militare, în funcţie de 70-plus-pagină documentul eliberat luni. În plus faţă de elicoptere şi avioane de supraveghere a Marinei Militare, părţile au fost programate pentru a fi pus în avionului Air Force cele mai noi de marfă.
"Eşec de-o parte electronică unică poate lăsa un soldat, marinar, aviator, sau marin vulnerabil la momentul cel mai rau posibil", spune in raport. "Din păcate, un potop de piese contrafăcute electronice, a făcut o mult mai greu pentru a preveni acest de la întâmplă."
Companiile chineze au fost identificate ca "sursa primara", a mărfurilor contrafăcute şi guvernul chinez a fost criticat pentru dezinteres în pretinsa sa de cracare în jos, pe contrafacerea acolo. Raportul a spus că societăţile chineze să ia piese electronice scoase din uz din întreaga lume, elimina orice semne de identificare, se spală şi renovarea acestora, şi apoi le revinde ca nou-nouţ - o practică care prezintă un "risc semnificativ" pentru performanţa de SUA, militar sisteme.
Dar Comitetul a subliniat, de asemenea, un deget de la contractori de apărare Pentagonului şi SUA, bazate pe care se bazează pe "sute de distribuitori unvetted independente."
Potrivit documentului, ancheta ", a arătat eşecurile de către contractori de apărare şi [Departamentul Apararii] a raporta piese contrafăcute şi lacunele în cunoaşterea DoD a domeniului de aplicare şi impactul unor astfel de piese de pe sistemele de apărare."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu