marți, 29 mai 2012

Solo aventurier spune că este uşurat să fie din nou pe teren

CNN) - un aventurier britanic salvat dupa o incercare esuata de a naviga solo din întreaga lume spune că este uşurat să fie din nou pe teren.

Sara Outen Twitter o fotografie de ea sâmbătă seara de la un spital japonez în cazul în care ea este în curs de evaluare, după naţiunii Paza de Coasta a salvat-o atunci când barca ei a devenit invalid.

"Usurat pentru a fi din nou pe pământ şi cu prietenii," Outen Twitter.

Outen a început circumnavigaţie ei solo un aprilie 2011, în Londra, cu planuri de a ciclului, caiac rând şi mai mult de 20.000 de mile. Ea spera să termine în Londra, în toamna anului 2013.
2011: aventurier britanic la 20.000 de mile Trek
Voluntariatul în Ishinomaki, Tokyo Voluntariat în Ishinomaki, Tokyo

Ea a fost atunci când călătoresc singur barca ei a fost deteriorat în timpul unei furtuni tropicale, fier de mai multe ori. O navă comercială din apropiere şi un plan de Paza de coasta vegheat asupra ei, până când nava de salvare a sosit.

Outen păstrat adepţii cunoştinţă a calvarului ei în timp real, ciripit de la mare: ". Concentrarea pe bloc trying2 calm în vânt şi valuri de vizualizare de familie şi prieteni trăgând ne inch"

Ea a fost salvat vineri, deşi apele învolburate au făcut imposibilă pentru Japonia, Garda de Coasta pentru a tracta o barca Gulliver înapoi în port.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu