marți, 29 mai 2012

Swim lecţii de ajutor minorităţii ciclu de pauză copii

Josh-au înecat în timp ce rafting pe un lac cu prietenii.16 ani, nu ştiu cum să înoate, iar el nu purta o vestă de salvare.

"Eu nu pot sa cred, nu am vrut cred: la fel ca asta, fiul meu ar fi înecat şi el a fost plecat", a spus ea, amintind de tragedia 2006.

Butts au ingrijorat cu privire la siguranţa fiului ei, atunci când a venit la violenţele de stradă sau de conducere, şi ea a spus că a fost întotdeauna l-au avertizat de aceste pericole. Dar niciodată nu accidente de apa a trecut prin minte ei.

"Nu a avut loc la mine că fiul meu ar îneca pentru că el nu ştie de siguranţă de apă", a spus ea. "Josh nu a fost învăţat de calificare de viaţă de bază de a învăţa cum să înoate."

Josh nu a fost singur în comunitatea de culoare. Potrivit Statele Unite ale Americii în aer, 70% din afro-americani copiii nu pot înota, comparativ cu aproape 60% pentru copiii hispanici si 42% pentru copii de culoare alba. Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, afro-americani copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 sunt de trei ori mai multe sanse de a se înece decât copiii albi din gama de aceeaşi vârstă.

În ceea ce Butts a încercat să facă sens de tragedia fiului ei, ea a dat seama ca au trecut de lipsa de experienta ei cu fiul ei. Tatăl ei au fost martorii unui înec atunci când era tânăr şi a insuflat în ea o frică de apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu