marți, 29 mai 2012

Sute evacuate ca incendiile răspândit rapid în Colorado, NM; avioane la pământ lângă Ruidoso

Laporte, Colorado - Pompierii de duminică au fost combaterea incendiilor care s-au răspândit rapid în păduri arse în Colorado şi New Mexico, forţând sute de oameni din casele lor şi de evacuare de lupi dintr-un sanctuar.

Colorado foc, arde intr-o zona de munte aproximativ 15 km vest de la Fort Collins, a crescut de la 22 de mile pătrate în termen de aproximativ o zi de a fi raportate şi a distrus sau deteriorat de 18 structuri.


Vânturile puternice, între timp, întemeiată de aeronave lupta un incendiu 40-mile pătrate în apropierea comunităţii de munte Ruidoso în sudul New Mexico. Echipajele au fost de lucru pentru a construi o linie de foc în jurul incendiul, care a început vineri şi-a deteriorat sau distrus 36 de structuri.

Acesta nu a fost imediat clar cum multe dintre structurile de case au fost pierdute. "Suntem încă mai încearcă să ia o evidenţă", Kerry Gladden, ofiţer de informare publică pentru Ruidoso, a declarat duminică seara după-amiază.

În Colorado, a trimis la foc fum greu, acoperind soarele şi crearea unui amurg straniu, Orange în mijlocul zilei.Mirosul de fum alunecat în zona Denver şi fum răspândi cât mai departe centrală Nebraska, Kansas, Texas şi de vest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu