marți, 29 mai 2012

Om mai bun prieten al ajuta veteranii de război vindeca

Atunci când veteran al razboiului din Irak a auzit un plâns copil, el a adus aminte de copiii ţipau în Falluja. De monede Jingling în registrul îi amintea de muniţie efectuate in jurul gatului unui soldat. El ar fi într-un culoar de magazin, dar nu ne amintim cum a ajuns acolo.

Mişcările şi sunete pune mintea înapoi în Irak, din nou într-o zonă de război.

Numindu-l "o plasă de realităţi", a spus McQuoid "este suficient pentru a face fracturi mintea."

McQuoid, 27, are post-traumatic de stres, o tulburare de anxietate severă, de obicei caracterizata prin flashback, coşmaruri şi o stare de vigilenţă sporită. Din mai mult de 2 milioane de trupele americane desfăşurate în Irak şi Afganistan, din octombrie 2001, se estimează că unul din cinci este probabil să fie afectate de PTSD sau depresie majora, în funcţie de RAND Corp

Acestea sunt adesea menţionată ca răni invizibile, şi pentru veterani, cum ar fi McQuoid, suferinţa ruleaza adânc.

De timp, el sa întors acasă de la turneul său de luptă două de şase ani în urmă, a fost McQuoid având în coşmaruri în fiecare zi. El a avut un timp greu de a comunica cu soţia sa. Paranoic de tot, el izolat.

" sta în casa mea tot timpul", a spus McQuoid, care a fost in Marina 2003 - 2007. "Windows au fost cenzurate am avut camere pe exterior, asa ca am putea monitoriza zona înconjurătoare ..... Afara speriat din mine."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu