marți, 22 mai 2012

Reid a da vina pe Partidul extremismului Ceai pentru profilează la orizont "Taxmaggedon"

O altă linie în nisip a fost întocmit ca Congresul se confruntă cu o descurajantă lame-duck la sfârşitul anului fiscal numit în jurul valorii de criză Capitol Hill ca "Taxmaggedon."

. Senatului Majoritate Leader Harry Reid, D-Nev, a răspuns la o scrisoare de la republicani Senatului de astăzi, în care ei au solicitat o extindere imediată a reduceri fiscale Bush, cu un mesaj al lui: e imposibil înainte de alegeri.

"Odata ce republicanii sunt dispuşi să renunţe la angajamentul lor de a mai multe pauze fiscale pentru multi-milionari şi de interese speciale şi planurile lor pentru a pune capăt Medicare, am încredere că putem ajunge la un acord", a scris Reid. "Din păcate, se pare că aderarea republicanii orb la extremism Tea Party este ceea ce face imposibilă pentru a ajunge la acest tip de acord echilibrat înainte de alegeri."

Congresul se confruntă cu o intersecţie sfârşitul anului de expirarea reduceri fiscale Bush-era, de 1,2 trilioane de dolari reduceri de cheltuieli ca urmare a sechestrului, precum şi pauzele care expiră fiscale de salarizare, ceea ce înseamnă că, dacă Congresul şi preşedintele nu acţionează, contribuabilii americani ar putea fi confruntat cu 310 miliarde dolari în creşterea impozitelor anul viitor.

Săptămâna trecută, 41 de senatori republicani a trimis o scrisoare pentru a cere Reid Reid, să înceapă să acţioneze acum, mai degrabă decât să aşteptaţi pentru furtuna perfecta de a dezvolta, la sfârşitul anului.

"În loc de abordare a acestei stanci fiscal, preşedintele Obama şi Congresul au petrecut o mare parte a anului trecut avansarea politicilor eronate redistributionist în numele corectitudinii," senatorii republicani au scris. "Este esenţial ca Congresul şi adresa preşedintelui acestea fiscal vine creşte în această vară decât crearea de incertitudine pentru familii şi pentru creatorii de locuri de muncă de către aşteaptă până când ultimul minut."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu