marți, 29 mai 2012

Heroes unesc fortele pentru a ajuta copii orfani SIDA

Dar CNN Heroes poate face, de asemenea. Marie Da Silva, Magnus MacFarlane-Barrow şi Evans Wadongo lucrează împreună pentru a ajuta copii orfani SIDA în ţară africană Malawi.

În 2002, Da Silva a inceput Scoala de Jacaranda în Malawi, în cazul în care o jumătate de milion de copii au fost orfani de SIDA. Pentru eforturile sale, ea a fost onorat ca un erou top 10 CNN în 2008.

Astăzi, există 400 de copii din şcoală, şi ei, de asemenea, beneficiază de ajutorul a doi top 10 Eroilor de la 2010: Magnus MacFarlane-Barrow, a cărui organizaţie, Mese Mary, hrăneşte mai mult de 600.000 de elevi din întreaga lume, şi Evans Wadongo , care a adus mai mult de 23.000 de felinare solare gratuite pentru comunităţile rurale africane, prin intermediul său de dezvoltare non-profit, durabile pentru toţi.

CNN a vorbit recent cu Da Silva despre echipa si cum se ajuta copiii.

CNN: Cum te-ai conecta cu Magnus?

Marie Da Silva: m-am dus la spectacol tribut CNN Heroes în 2010, şi am văzut Magnus, deoarece el a fost unul dintre primii 10 Eroilor CNN. În discursul său, el a menţionat ... cum a fost hrana de peste 300.000 de copii din Malawi. Şi ma atins. Deci, după ce a primit premiul său, a trebuit să meargă şi să-l văd şi spun mulţumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu