marți, 22 mai 2012

Hit fiicele lui Obama şcoală cu e-mail glumă despre sex, contracepţie

Upscale Washington şcoală privată care contează Sasha şi Malia Obama, printre studenţii săi a fost lovit, marti, cu un e-mail glumă consilierea parintilor care, printre alte lucruri, copiii lor vor primi "un voucher care poate fi răscumpărat pentru alegerea lor de contraceptie" de la balul de absolvire acest an.
Revista washingtonian rupt ştiri a mesajului fals, care pretinse a fi o misivă trimisă de la administraţia şcolii Sidwell Friends. Nu este clar cât de multe familii de la şcoală zi Quaker primit mesajul, care a fost adresată "Părinţii comunităţii şcolare Sidwell Friends."
Contactat de Yahoo News, şcoala a avut nici un comentariu imediat. Persoana desemnată să se ocupe de anchete mass-media, Ellis Turner, a fost indisponibil. Washingtonian a declarat sus şcolii Lee Palmer, a părinţilor prin e-mail să dezavueze mesajul ca un fals.
Printre pietre, în mesajul de glumă, care washingtonian retipărit în întregime:

    
* "Cu influenţa de astăzi mass-media de multe ori ca punct de vedere moral corosive ca este distractiv-Sidwell multor studenţi cred că este OK să se angajeze în relaţii sexuale mature, de la o vârstă fragedă, şi chiar la şcoală."

    
* Şcoala va asigura "disponibilitatea de prezervative gratuite în toate grupurile sanitare şi de distribuţie de prezervative, la dansuri şcolare, evenimente sportive, producţii de teatru, şi alte şcoli sponsorizate de activităţi."

    
* În ceea ce priveşte balul de absolvire: "Ca de bord elevii autobuze privilegiate, care le va transporta de la Prieteni Sidwell la hotelul Four Seasons, fiecare va primi un voucher care poate fi răscumpărat pentru alegerea lor de contracepţie la încheierea de balul de absolvire si after-party eveniment. Această opţiune va fi oferit gratuit. "

    
* "Informaţii şi prezervative vor fi disponibile în mai multe locaţii din jurul Şcoala Superioară Vă sugerăm să ia în considerare adoptarea unor politici similare la domiciliu.".

    
* "Noutăţi din aşa-numitele" cârlig-up-uri ", un eufemism pentru sex colocvial, de multe ori se raspandeste ca focul printre corp student, terfelind reputaţia de unii şi de lustruit reputaţia altora."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu