marți, 29 mai 2012

Scurgeri picurare cu confuzie

Aceasta poate fi una dintre cele mai confuze set de investigaţii întâmplă. Nu este vorba doar despre o scurgere, este cel puţin trei, toate parte a rapoartelor de ştiri exclusive se întâmplă într-o perioadă de două săptămâni.

Ştim că FBI investighează două dintre informaţiilor neautorizate, care implică un raport cu privire la o aluniţă care a ajutat la contracara un complot bombă Yemen vizează SUA şi alte despre modul în care Statele Unite şi Israel au fost în spatele Stuxnet, virus de computer misterios care a cauzat iranian centrifuge nucleare pentru a scapa de sub control.

Nu este clar dacă există o anchetă de încă o altă poveste în ceea ce priveşte extinderea administraţiei Obama a programului de drone şi modul în care determină persoanele suspectate de terorism, care va fi vizat de un atac cu rachete.

Doi lideri Congresului spune Departamentul de Justiţie Divizia Nationala de Securitate a trebuit să se recuza de la una dintre investigaţii, dar nu ştim din care una sau mai exact de ce.

Rep Mike Rogers, preşedintele Comitetului de Casa de Informaţii, a fost primul care să-l aducă în timpul unei conferinţe de presă joi, cu omologii săi comisiei. Dar a fost un comentariu Rogers ", care a ridicat unele sprâncene.

"DOJ Nationala Divizia de Securitate sa recuzat de la cel puţin un element al anchetei, sugerând unele dintre aceste scurgeri de informaţii ar fi putut veni de la surse din cadrul DOJ sau FBI", a spus Rogers, R-Michigan.

Departamentul de Justitie nu este oficial, comentând, dar un oficial a oferit o explicaţie pentru ce ar putea fi aşa.Oficialul a spus procurorilor de la secţiunea de contraspionaj Nationala Divizia de Securitate şi FBI-ul investiga cazuri clasificate scurgeri, şi naţionale de liderii Divizia de Securitate şi autorităţile de supraveghere, uneori, se recuza pentru "a evita, chiar apariţia unui potenţial conflict de interese în jos pe drum."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu