marți, 29 mai 2012

De ce nedeterminată de detenţie Harms Americii (aviz)

Senatorul Mark Udall (D-CO) şi Rep Adam Smith (D-WA), scrie în pagina de opinii CNN ce se opun detenţie nedeterminată militar. Udall, care serveşte la Comitetul de inteligenta a Senatului, şi Smith, care este democrat clasamentul pe Armate Casa de Comitetul de Servicii, sunt adversari vocale ale autorităţii care a fost inclus în proiectul de lege de autorizare de apărare.

Ca notă Udall şi Smith, adversarii lor continuă să reziste puternic propuneri pentru a avea de aplicare a legii civile să ia conducerea în aceste cazuri teroriste:

     Unii, cu toate acestea, au susţinut că această abordare pentru securitatea naţională - una care implică aplicarea legii, şi nu numai militar - este echivalentă cu cedarea sol pentru a al-Qaida. Acest argument, conceput pentru a picta membri ai Congresului, ca "moale pe teroare," este greşit.

Udall şi Smith susţin că, în măsura în care teroriştii sunt în cauză, ceea ce se întâmplă cu ele după ce sunt prinşi, nu este cu adevărat o problemă:

    Problema autorităţii civile faţă de militar este irelevant pentru duşmanii noştri. Este, totuşi, incredibil de important pentru protejarea drepturilor americanilor şi libertăţilor constituţionale în timp ce încă ne permite de a lupta eficient împotriva terorismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu