marți, 29 mai 2012

În cazul în care echipamentul de război se duce pentru a improspata sus

Nu e de run-of-the-moara de atelierul de reparaţii. Oamenii care lucrează aici sunt pregateste Marine Corps pentru conflicte necunoscute.

La Blount Island comandă în Jacksonville, Florida, echipament bullet-plin şi wartorn şi camioane din Irak şi Afganistan sunt curăţate, reparate şi modernizate pentru data viitoare sună telefonul.

"Scopul este de a nu folosi niciodată lucruri", a declarat locotenent-colonelul Rick Steele, ofiţerul comandant de bază. "Este cel mai bun, avem cazul perfectă este să-l aducă înapoi aici, să-l reciclaţi şi niciodată nu-l folosesc.". Aici, jumătate din activele Marine Corps "de luptă la sol sunt menţinute şi modernizate de către Honeywell, care are un personal de 600.

Prep. lucrătorilor un camion recent întors din Irak

"Noi nu ridica arme şi du-te lupta. Noi ajutăm la fiecare pas al mod de a le ajuta să facă treaba lor, dreptul de până la linia de lupta", a declarat Doug Hill, director Honeywell funcţionării la Blount Island.

Procesul este o coregrafie complicata de reparatii din spatele scenei şi logistică, care alcătuiesc de afaceri de securitate naţională. Aceasta include totul, de la întreţinerea de rutină de bază şi reparaţii de transportoare blindate de personal şi a post-echipării Humvees un vehicul cu armură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu