marți, 22 mai 2012

Anti-imigrare protest violent se transformă în Tel Aviv

O demonstraţie rasial imputate modul în care guvernul israelian a imigrării din Africa a devenit violentă noapte de miercuri, protestatarii au atacat muncitorii străini, spart geamuri auto şi au vandalizat un magazin deţinut de către un migrant sudanez.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Micky Rosenfeld a declarat 17 oameni au fost arestaţi în cazul şi a adus la un tribunal din Tel Aviv joi dimineata. Aceştia sunt acuzaţi de rezidenţi şi atacarea poliţiei israeliene şi de proprietate daunatoare.

Demonstranţii efectuate semne cu sloganurile "infiltraţi ieşi din casele noastre" şi "Tel Aviv -. O tabără de refugiaţi" Acestea au fost însoţite de trei membri ai Knesset, parlamentul israelian.

Miri Regev, un membru al Knesset-ului de la prim-ministrul Benjamin Netanyahu a partidului Likud, menţionată la imigranţii ilegali, "un cancer în societatea noastră", şi a promis să facă tot posibilul pentru a le trimite înapoi în ţările lor de origine.
Furia asupra imigranţilor ilegali din Israel

Dar Netanyahu a denunţat atacurile într-o declaraţie specială de joi.

"Problema de infiltraţi trebuie să fie rezolvate, iar noi vom rezolva", a spus el. "Vom finaliza construcţia gardului de securitate în câteva luni şi în curând va începe procesul de trimitere a migranţilor înapoi în ţările lor de origine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu