marți, 22 mai 2012

Crackdown Ferrari: Italia declara război pe Trucuri fiscale

Cele curse Ferrari printr-un mic oraş italian, de accelerare în jurul valorii de colţuri de stradă pietruite. Un ofiţer de poliţie opreşte maşina care face 0-60 în 3,5 secunde.Ofiţer cere şoferului său de licenţă, de înregistrare - ID-ul şi taxa de înmatriculare.

In Italia de poliţie sunt de cracare în jos, pe conducătorii auto Ferrari şi Lamborghini, dar nu pentru că acestea sunt de conducere prea repede. Italia, la fel ca atât de mult din sudul Europei, se îneacă în datorii, astfel încât poliţia desfăşoară conducătorilor auto pentru a vă asigura că se declară - şi, prin urmare, plata impozitelor pe - venituri care să le permită ofere maşini în valoare de mai mult de jumătate de milion de dolari.

Direcţionare este parte a unui război în curs de desfăşurare pe coduri fiscale, o încercare de la ţărm până 2500 miliarde dolari din datoria publică a ţării şi de a schimba o cultură care a fost de multe ori se mândrea cu evitarea impozitelor. Autorităţile fiscale au efectuat mult mai mult-mediatizate, controale pe proprietarii de masini de lux, iahturi, cluburi de noapte chiar şi faptul că nu eliberează chitanţe corespunzătoare. Dar din moment ce guvernul neales, tehnocratic a preluat puterea în noiembrie, aceasta a făcut colecţii de executare fiscale o prioritate.

Represiunea pare a fi de lucru si - spun unii - încet schimbarea culturii fiscale. Oficialii italieni spun că au descoperit mai mult de 12 miliarde USD în taxe neplătite deja în acest an, şi au identificat mai mult de 2.000 de proprietari de masini de lux care taxele de prost platiti.

"Aceste persoane sunt împinse la frauda de mirajul banilor uşor, pentru a permite luxul se altfel nu ar fi capabil de a permite - de lux, care sunt adesea primul indiciu" ei nu sunt suficient de plata impozitelor, poliţia din Italia a declarat fiscale într-o declaraţie recentă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu